۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت

مسابقه بزرگ وبلاگ نویسی

دانشجویان گرامی در تمامی رشته ها و مقاطع تحصیلی می توانند در مسابقه بزرگ وبلاگ نویسی با موضوع "هر آنچه درباره رشته تحصیلی خود می دانید!" شرکت نمایند.مهلت ثبت نام در مسابقه حداکثر25 فروردین 94 می باشد. به نفرات برتر جوایز ویژه ای اهدا خواهد شد. در ادامه قوانین مسابقه و ملاک های داوری بیان می شود.علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه می بایست به واحد دانشجویی فرهنگی مؤسسه مراجعه نمایند.

قوانین شركت در مسابقه وبلاگ نویسی مؤسسه ی آموزش عالی کوشیار:
* هدف اصلی مسابقه آشنایی دانشجویان با تولید محتوای مرتبط با رشته ی خود در فضای مجازی.
 *  شركت برای عموم دانشجویان مؤسسه ی آموزش عالی کوشیار، آزاد می باشد.
* درج پیوند وب سایت مؤسسه ی آموزش عالی کوشیار، در وبلاگ امتیاز مثبت به همراه دارد.
* هر وبلاگ باید تنها یك مدیر داشته باشد.
*  درج لوگوی مؤسسه ی آموزش عالی کوشیار تا پایان مسابقه امتیاز مثبت دارد.آدرس لوگو بعد از ثبت نام شما به ایمیلتان ارسال می شود.
*  وبلاگ های ساخته شده باید از سایت هایی كه تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشند فضای لازم را اخذ كرده باشند.
*  نام و عنوان وبلاگ باید مناسب و مرتبط با رشته ی تحصیلی دانشجو باشد.
*  مشخصات درج شده متقاضی در فرم ثبت نام باید با مشخصات مدیر وبلاگ یكسان باشد.چنانچه وبلاگی برگزیده شود ولی مشخصات مغایرت داشته باشد ترتیب اثر داده نمی شود.
*  در وبلاگ هایی كه محتوای مطالب خود را از وبلاگ های دیگر شركت كننده در این مسابقه لینك گرفته باشند ذکر دقیق منبع الزامی است.
* در این مرحله تنها وبلاگ ها مورد بررسی قرارداده می شوند و سایت ها و وب سایت ها در مسابقه شرکت داده نمی شوند.
*  زمان داوری وبلاگ های ارسالی از همان روزهای اولیه ثبت نام لغایت 29/01/1394 خواهد بود. لذا بهتر است هنگام ثبت نام وبلاگ خود را تا حد امكان تكمیل كرده باشید.
* داشتن ایمیل ضروری است چون اطلاعات مسابقه و شرایط پس از ثبت نام به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
*  هر وبلاگ حداقل باید ۱۰ پست داشته باشد تا در مسابقه شركت داده شود.
*  تولیدی بودن آثار، استفاده از موضوعات چندرسانه ای و ابتكار در خلق محتوا از مهم ترین معیارهای داوری است.

ملاک های داوری مسابقه وبلاگ نویسی موسسه ی آموزش عالی کوشیار

خلاصه شرح امتیازدهی مسابقه:
۱-قالب گرافیكی وبلاگ … طراحی قالب توسط مدیر وبلاگ ۱۵ امتیاز و تغییر تصاویر قالب های آماده۱۰ امتیاز دارد.
۲ – سرعت بارگذاری وبلاگ (عدم استفاده بیش از حد از كدهای جاوا واستفاده از پست های محدود در صحفه اول)۱۰ امتیاز دارد.
۳ -گرافیك مطلوب واستفاده از المان های گرافیكی برای مطالب ۵ امتیاز دارد.
۴ -معرفی عنوان، شرح مختصر و معرفی مناسب وبلاگ ۵ امتیاز دارد.
۵ -موضوع بندی مطالب وبلاگ وارائه ایده های جدید ۵ امتیازدارد.
۶- زمان بندی دقیق همراه با آرشیودهی مناسب تاریخی وبلاگ ۵ امتیاز دارد.
۷ -پیوند وب سایت مؤسسه ی آموزش عالی کوشیار۵ امتیاز دارد.
۸ -امكانات جانبی آلبوم عكس، كتابخانه دیجیتال و… ۱۰ امتیازدارد.
۹ – ارتباط مطالب با موضوع/ نوآوری ۵ امتیاز دارد.
۱۰ -حجم ،تعدد و تنوع مطالب ۱۵ امتیاز دارد.
۱۱ -چند زبانی بودن وبلاگ(سه زبان۱۰ ـ دو زبان ۷ و تك زبانی بودن ۵ امتیاز).
۱۲- سایر امتیاز آزاد هیئت داوران برای موارد خاص و پیش بینی نشده ۱۰امتیاز دارد.
۱3-  امتیاز منفی برای مواردی كه با افت كیفیت وبلاگ همراه می شود و چنانچه موارد یاد شده لحاظ نگردد كه در این صورت ده امتیازمنفی دارد.