۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت

حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ (مقطع کارشناسی ارشد)

حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 1403- 1402 (مقطع کارشناسی ارشد) در ایام مشخص شده از ساعت 8 الی 24 از طریق وب سایت انجام می گیرد.

خواهشمند است در زمان حذف و اضافه به نکات زیر توجه فرمایید.
  1. رعایت پیشنیاز و همنیاز دروس بر عهده شخص دانشجو می باشد .
  2. گذراندن دروس جبرانی که توسط مدیرگروه تعیین شده است، برای دانشجویان غیرمرتبط الزامی است.
  3. انتخاب واحد می بایست بر اساس چارت رشته هر دانشجو انتخاب گردد .
  4. در زمان انتخاب درس به نوع درس ، تعداد واحد و عنوان درس توجه نمایید که       می بایست کاملا با چارت رشته یکسان باشد .
  5. چارت هر رشته بر اساس سال ورود دانشجو کنترل گردد (برخی از رشته ها بر اساس سرفصل مصوب وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری بازنگری شده و چارت جدید در سامانه بارگذاری گردیده است)
  6. دانشجویان باید حداقل 8 واحد در یک نیمسال انتخاب نمایند.
  7. چنانچه معدل نیمسال دانشجو کمتر از 14 باشد ، دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی می شود و در نیمسال بعد مجاز به انتخاب حداکثر 12 واحد درسی می باشد .
  8. نمرات دروس جبرانی در معدل نیمسال و معدل کل بی تاثیر است .
  9. آندسته از دانشجویانی که دو نیمسال مشروط شده اند ، در صورتی که قصد ادامه تحصیل دارند ، در اسرع وقت جهت تکمیل مدارک کمیسیون موارد خاص به واحد تحصیلات تکمیلی مراجعه نمایند
  10. آندسته از دانشجویان گرامی که تا پایان ترم چهارم موفق به گذراندن واحدهای درسی و یا دفاع از پایان نامه نشده اند جهت تمدید سنوات به واحد تحصیلات تکمیلی مؤسسه مراجعه نمایند.

دانشجویان محترم جهت اطلاع دقیق از زمانبندی انتخاب واحد به صفحه شخصی خود قسمت انتخاب واحد مراجعه نمایند.

جدول زمان بندی  حذف و اضافه در نیمسال دوم  1403-1402
سال تحصیلی ورود روز و تاریخ
دانشجویان ورودی نیمسال دوم 1402-1401
و ماقبل از آن