۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت

آیین نامه تخلفات امتحانی

1-    دانشجویان موظفند پس از پایان امتحان خود محوطه دانشگاه را ترک کنند.
2-    هنگام تردد در حوزه امتحانی و محوطه دانشگاه سکوت را رعایت نمائید.
3-     همراه داشتن کارت دانشجویی و برگه ورود به جلسه امتحان الزامی است. به دانشجویان فاقد کارت اجازه شرکت در امتحان داده نمی شود.
4-    حدود 15 دقیقه قبل از شروع امتحان در محوطه دانشگاه حضور داشته باشید. به دانشجویانی که تاخیر در ورود به جلسه دارند اجازه شرکت در امتحان داده نمی شود.
5-    داشتن هرگونه یادداشت ، جزوه و کتاب چه مربوط به آزمون مربوطه باشد یا نباشد و چه استفاده شده باشد یا نشده باشد تقلب محسوب می شود.
6-    تلفن همراه بایستی خاموش باشد و همراه داشتن سایر وسایل الکترونیکی ممنوع است.
7-    استفاده از تلفن همراه به جای ماشین حساب ممنوع است.
8-    وجود هرگونه یادداشت برروی دست و بدن، صندلی و دیوار مجاور دانشجو تقلب محسوب می شود.
9-    نگاه کردن به اوراق امتحانی سایر دانشجویان تقلب محسوب می گردد.
10-    صحبت و زمزمه در زمان امتحان ممنوع و از موارد تخلف است.
11-    قرض دادن یا گرفتن وسایل آموزشی مانند ماشین حساب در جلسه امتحان ممنوع است.
12-    فرستادن شخص دیگری بجای خود در امتحان یا شرکت بجای دیگری در امتحان تخلف می باشد.
13-    توجه به تذکرات و دستورات رابطین و مراقبین الزامی است.
14-    ارتکاب هر عملی که موجب اخلال یا مزاحمت در برنامه های دانشگاه شود، تخلف محسوب می گردد.
در صورت ارتکاب هر یک از موارد بالا علاوه بر منظور شدن نمره  25/0  در درس مربوطه موضوع به کمیته انضباطی ارجاع و احتمال محروم شدن دانشجو از شرکت در امتحانات بعدی و حتی بسته به مورد محرومیت از ادامه تحصیل وجود دارد.

غلامرضا شجاع طلب
                                                                                                                                                                                                                                                      مؤسسه آموزش عالی کوشیار