۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان از طریق آزمون سراسری در سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲

با حمد وسپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در آزمون سراسري سال 1392 پذيرفته‌شده و آماده گام نهادن به عرصه وسيع علم اندوزي و انشاا... خدمت به مردم شريف ميهن‌مان مي‌شوند،

بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند برنامه زماني ثبت‌نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.

روز و تاريخ ثبت‌نام

ترتيب حرف اول نام خانوادگي

يكشنبه 24/6/92

الف ب پ ت ث ج چ

دوشنبه 25/6/92

ح خ- د ذ ر ز- ژ س

سه‌شنبه 26/6/92

ش ص- ض ط ظ- ع غ ف ق ك

چهار‌شنبه 27/6/92

گ ل م ن و - هـ - ي

الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان

رديف

پذيرفته شدگان

مدارك لازم

محل تاييد كننده

1

نظام‌ قديم ‌آموزش ‌متوسطه

اصل‌ يا گواهي ‌مدرك تحصيلي: دوره چهار ساله يا دوره شش ساله و يا هنرستان

مهر وامضاء مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج نوع ديپلم، بخش و شهرستان محل اخذ ديپلم

2

گواهي ‌تحصيلي ‌سال ‌ما قبل و 2 سال‌ ما قبل ديپلم با درج‌ بخش‌ و شهرستان‌ محل تحصيل

مهر و امضاء‌ مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج بخش‌ و شهرستان‌ سال ‌ما قبل ‌و2سال قبل از ديپلم

3

نظام ‌جديد آموزش ‌متوسطه

اصل مدرك يا گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي

مهر و امضاء مدير مركز پيش‌دانشگاهي با درج رشته تحصيلي ، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي

4

اصل ‌مدرك ‌‌يا گواهي ‌‌ديپلم ‌‌متوسطه‌‌نظام ‌جديد

مهر و امضاء مدير دبيرستان‌ و‌يا هنرستان بادرج بخش و شهرستان ‌محل اخذمدرك

5

اصل ‌مدرك‌ و ‌يا گواهي ‌سال‌ ما قبل‌ ديپلم‌

مهر و امضاء مدير دبيرستان‌و‌يا هنرستان بادرج بخش و شهرستان‌ محل اخذمدرك

6

اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد (رياضي‌ فيزيك، علوم‌تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) در هر يك ‌از سال‌هاي 1384الي 1391

با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش

7

اصل شناسنامه

دو برگ تصوير تمام صفحات

8

اصل كارت ملي

دو برگ تصوير پشت و روي

9

6‌ قطعه‌عكس‌تمام ‌رخ ‌4×3 تهيه‌شده‌درسالجاري

------

10

كليه‌پذيرفته‌شدگان(برادران)

مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه

-------

توضيح 1: در صورتي كه پذيرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند از آنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهي‌تا 3 هفته بعد از پايان تاريخ‌ ثبت‌نام اخذ خواهد شد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/92 قبولي آنان لغو ميگردد.

توضيح2: با توجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 18/10/91 رياست ‌محترم‌ مركز سنجش آموزش ‌و پرورش، كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاترپستي محل سكونت خود مراجعه و درخواست تاييديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي ) از اداره آموزش‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد پستي را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارايه نمايند. كليه پذيرفته شدگان حتما نام رشته و دانشكده محل تحصيل خود را بر روي پاكت ارسال تاييديه تحصيلي درج نمايند.

توضيح 3: پذیرفته شدگانی كه در هر يك از رشته‌هاي تحصيلي نيمسال اول پذيرفته‌شده‌اند چنانچه ‌در حين انجام خدمت ضرورت (وظيفه عمومي) هستند با ارائه گواهي از يگان مربوط مبني بر اينكه دوران خدمت ضرورت(وظيفه عمومي‌) آنان تا تاريخ 31/6/92 (براي هريك از رشته‌هاي تحصيلي نيمسال اول) و يا تا تاريخ 30/11/92 ( براي هريك از رشته‌هاي تحصيلي نيمسال دوم )‌ به پايان خواهدرسيد مجاز به ثبت نام در رشته قبولي اعلام شده مي‌باشند.

توضيح 4: كليه ‌پذيرفته‌شدگان ‌بايد واجد شرايط ‌عمومي ‌قيد شده ‌در دفترچه ثبت‌نام و راهنماي شركت در آزمون (شماره 1) باشند.

ب- ثبت‌نام ازپذيرفته شدگاني‌كه‌صرفا با سوابق تحصيلي (معدل‌كتبي‌ديپلم)  در كدرشته محل‌هاي دانشگاه پيام‌نور و موسسات غيرانتفاعي پذيرفته شده اند

براساس مصوبات نوزدهمين جلسه كار گروه ماده 4 قانون پذيرش دانشجو مصوب سال 1386  مجلس شوراي اسلامي، پذيرش در تعداد از كد رشته محل‌هاي‌دانشگاه پيام‌نور و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي صرفا براساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم ) صورت گرفته است. لذا در اين ‌روش فقط معدل‌كتبي ديپلم داوطلبان واجد شرايط ملاك و مبناي پذيرش قرار گرفته و اسامي پذيرفته شدگان اين مرحله به همراه ساير پذيرفته‌شدگاني‌ كه با اعمال ‌نمره ‌آزمون و سوابق تحصيلي براي ثبت‌نام در آن موسسه آموزش عالي اعلام گرديده است، معرفي مي شود.

ج توضيحات سهميه هاي نهادي

معرفي‌نامه‌رسمي ازستاد مشترك سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و يا اداره كل‌امور اداري وزارت جهاد كشاورزي با امضاء و مهر هريك از روساي ارگانهاي مذكور.

مهم: هر يك ‌از معرفي‌ نامه‌هاي فوق الذكر لازم است‌حداكثر تا قبل از انتخاب واحد براي نيمسال‌ دوم‌‌ سال تحصيلي93-1392 توسط پذيرفته‌شدگان و يا از طريق ارگان ذيربط ‌به‌آن‌موسسه‌آموزش عالي تحويل و يا ارسال‌گردد، در غيراينصورت براي نيمسال‌دوم سال‌تحصيلي ‌جاري، از ثبت‌نام ‌آنان ممانعت بعمل‌ مي‌آيد.

آن دسته از داوطلبان شاهد و ايثارگر با سهميه‌هاي بنياد شهيد و امورايثارگران و ستاد كل نيروهاي مسلح به شرح ذيل پذيرفته شده‌اند در زمان ‌ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم ‌و يا مدركي ‌در رابطه‌ با‌ تاييد سهميه ثبت‌نامي ‌خويش‌ نمي‌باشند و ملاك‌ عمل‌ براي ‌ثبت‌نام ‌از ‌آنان ‌همان ‌عنوان ‌اعلام شده از سوي سازمان سنجش مي‌باشد.

سهميه‌ شاهد: شامل (فرزند معظم‌ شهيد، اسير و يا مفقودالاثر، جانبازان ‌عزيز70 درصد به ‌بالا، فرزند جانبازان ‌عزيز50 درصد به‌ بالا ‌و فرزندان‌ عزيز آزادگان)

سهميه خانواده شهدا: شامل (برادر ، خواهر ، پدر و مادر شهيد، اسير و يا مفقودالاثر)

سهميه رزمندگان : شامل همسران معظم (شهيد، اسير و يا مفقودالاثر، آزادگان عزيز، همسر جانبازان عزيز 50 درصد به بالا)

سهميه جانبازان : شامل جانبازان عزيز 25 الي 69 درصد.

سهميه آزادگان : شامل آزادگان عزيز.

سهميه نيروهاي مسلح:  شامل كادر رسمي، پيماني و وظيفه ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران.

سهميه فرزندان و همسران جانبازان عزيز با جانبازي 25 الي 49 درصد: سهميه ثبت‌نامي ‌از پذيرفته‌شدگان‌ باتوجه به مناطق سه‌گانه در نظرگرفته شده است و سهميه تخصيص داده شده در گزينش نهايي به آنان با توجه به ظرفيت خالي و پرنشده سهميه شاهد علاوه بر ظرفيت اعلام شده از سوي دانشگاهها وموسسات آموزش عالي (دفترچه شماره 2) در هر يك از كد رشته محل‌هاي انتخابي مي باشد.