۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲

انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 93-1392 در ایام مشخص شده از ساعت 8 بامداد الی 24  همان روز از طریق وب سایت انجام می گیرد. خواهشمند است در زمان انتخاب واحد به نکات زیر توجه فرمایید.

1-  دانشجویان می توانند بر طبق  جدول زمان بندی بر اساس ورودی  نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمایند.

2-  دانشجویان هر ورودی دردو روز مجزا فرصت انتخاب واحد دارند.

3-  انتخاب واحد دروس ارائه شده مطابق چارت تحصیلی و یا کتابچه راهنما می باشد.

4-  رعایت پیشنیاز  و همنیاز دروس بر عهده دانشجو می باشد .

5-  مسولیت عدم اطلاع از آیین نامه و مقررات آموزشی به عهده دانشجو می باشد .

6-  کلیه دانشجویان ملزم به انتخاب حداقل  واحد درسی می باشند به جز دانشجویانی که تعداد واحد های باقیمانده آنان کمتر از 12 واحد باشد.

7-  دانشجویانی که مشکل اخراجی یا اتمام سنوات دارند باید برای رفع مشکل به آموزش مراجعه نمایند.

8-  اشکالات انتخاب واحد به صورت حضوری در ایام انتخاب واحد توسط کارشناسان آموزشی برطرف خواهد شد.

9-  با توجه به احتمال حذف تعدادی از گروه های درسی  به دلیل عدم رسیدن به حد نصاب لازم ظرفیت، کلیه دانشجویان موظفند حداکثر تا 72 ساعت بعد از آخرین روز حذف و اضافه برای اطلاع از آخرین وضعیت واحد های انتخابی خود به وب سایت مراجعه نمایند . در غیر اینصورت مسولیت عواقب به عهده دانشجو  می باشد.

10-                    طبق تبصره 1 ماده 14 آیین نامه آموزشی ، غیبت در کلاس های قبل از پایان زمان حذف و اضافه ، جزء غیبت 16/3 محسوب می گردد.

11-                    دانشجویانی که در تاریخ های مقرر  انتخاب واحد ننموده اند فقط در زمان حذف و اضافه حق ثبت نام و انتخاب واحد دارند  و در غیر اینصورت به دلیل عدم مراجعه مطابق دانشجوی انصرافی برخورد خواهد شد.

10-شروع کلاس ها از تاریخ 12/11/92 و زمان حذف و اضافه از تاریخ 26/11/92 لغایت 30/11/92 می باشد.

جدول زمان بندی انتخاب واحد نیمسال 922

ورودی نیمسال تحصیلی

تاریخ انتخاب واحد

کلیه دانشجویان ورودی نیمسال اول  سال تحصیلی 92-1391  و ماقبل از آن----((ورودی نیمسال 911  و ماقبل از آن))

روزهای  شنبه ( 05/11/92)

و  سه شنبه ( 08/11/92)

کلیه دانشجویان ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی  92-1391

((ورودی نیمسال 912))

روزهای  یکشنبه  (06/11/92)

و چهار شنبه (09/11/92)

کلیه دانشجویان ورودی نیمسال اول  93-1392

((ورودی نیمسال 921))

روزهای  دوشنبه  (07/11/92)

و پنج شنبه (10/11/92)

کلیه دانشجویانی که در زمان مقرر انتخاب واحد ننموده اند.

جمعه  11/11/92

واحد آموزش مؤسسه آموزش عالی کوشیار