برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي رشته هاي متمركز و ‌معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت ‌رشته‌هاي نيمه متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال تحصیلی 94-1393
با حمد وسپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در آزمون سال 1393 پذيرفته‌شده و آماده گام نهادن به عرصه وسيع علم اندوزي و انشاا... خدمت به مردم شريف ميهن‌مان مي‌شوند،
بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.
زمان ثبت‌نام در روزهاي سه شنبه 01/07/1393 الی پنج شنبه 03/07/1392 می باشد
الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان
رديف
مدارك
اصل شناسنامه
سه برگ تصوير از تمام صفحات آن
اصل كارت ملي
سه برگ تصوير پشت و روي آن
عكس
6 قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري
‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(برادران)
مطابق با ‌يكي از بند‌هاي مندرج در صفحه 3 دفترچه شماره يك
اصل يا گواهي مدرك كارداني
(فوق ديپلم)
براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفتگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تاييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتوي فرم شماره 9 مندرج در دستورالعمل ثبت‌نامي(ارائه شده به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي) را ارائه نمايند كه درآن قيد شده باشد « اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات وفناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد». در صورتي كه فرد پذيرفته در تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.
تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع کاردانی
تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع کاردانی که از طریق مکاتبه اخذ خواهد شد. (واحد آموزش موسسه آموزش عالی کوشیار از طریق مکاتبه اقدام خواهد کرد)
دارندگان مدرك معادل كه ثبت‌نام و ادامه تحصيل آنها بلامانع است.
درخصوص كليه دارندگان مدرك معادل، مفاد بخشنامه شماره 77633/2 مورخ 28/5/1392 معاونت آموزشي وزارت متبوع، ملاك عمل مي‌باشد.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس http://sanjesh.org/Print.aspx?id=1745  مراجعه نمایند.