۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

بخشنامه جدید سقف پرداخت شهریه دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران

به اطلاع دانشجویان عزیز تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران می رساند طبق آخرین بخشنامه آموزش عالی از این پس سقف سنوات و ارائه تسهیلات به شرح زیر اجرا می گردد .

سقف پرداخت شهریه از سوی بنیاد شهید برای مقاطع تحصیلی

1. مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای فقط  4  نیمسال
2. مقطع کارشناسی پیوسته رشته های علوم انسانی برای فقط 8  نیمسال و رشته های فنی و مهندسی برای فقط  9 نیمسال
3. مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته برای فقط  4 نیمسال
تبصره1 : آندسته از دانشجویانی که در ترم تحصیلی جاری  مشروط می گردند ، در نیمسال بعد مشمول دریافت شهریه از سوی بنیاد نخواهند  شد و پرداخت شهریه آن ترم تحصیلی بر عهده دانشجو است .
تبصره2 : آندسته از دانشجویانی که تمایل به اخذ واحد در ترم تابستان را دارند ، مقاطع  کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، سال اول و مقطع کارشناسی پیوسته، سال اول ، دوم و سوم مشمول دریافت شهریه از سوی بنیاد شهید خواهند شد .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به واحد تحصیلات تکمیلی مؤسسه آموزش عالی کوشیار مراجعه نماییید .