انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲

انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 93-1392 در ایام مشخص شده از ساعت 8 بامداد الی 24  همان روز از طریق وب سایت انجام می گیرد.

خواهشمند است در زمان انتخاب واحد به نکات زیر توجه فرمایید.

انتخاب واحد دروس ارائه شده مطابق چارت تحصیلی و یا کتابچه راهنما می باشد.

رعایت پیشنیاز  و همنیاز دروس بر عهده دانشجو می باشد .

مسولیت عدم اطلاع از آیین نامه و مقررات آموزشی به عهده دانشجو می باشد .

کلیه دانشجویان ملزم به انتخاب حداقل  واحد درسی می باشند به جز دانشجویانی که تعداد واحد های باقیمانده آنان کمتر از 12 واحد باشد.

دانشجویانی که مشکل اخراجی یا اتمام سنوات دارند باید برای رفع مشکل خود به آموزش مراجعه نمایند.

اشکالات انتخاب واحد دانشجویان به صورت حضوری در ایام انتخاب واحد توسط کارشناسان آموزشی برطرف خواهد شد.

با توجه به احتمال حذف تعدادی از گروه های درسی  به دلیل عدم رسیدن به حد نصاب لازم ظرفیت، کلیه دانشجویان موظفند حداکثر تا 72 ساعت بعد از آخرین روز حذف و اضافه برای اطلاع از آخرین وضعیت واحد های انتخابی خود به وب سایت مراجعه نمایند . در غیر اینصورت مسولیت عواقب به عهده دانشجو  می باشد.

طبق تبصره 1 ماده 14 آیین نامه آموزشی ، غیبت در کلاس های قبل از پایان زمان حذف و اضافه ، جزء غیبت 16/3 محسوب می گردد.

دانشجویانی که در تاریخ های مقرر  انتخاب واحد ننموده اند فقط در زمان حذف و اضافه حق ثبت نام و انتخاب واحد دارند  و در غیر اینصورت به دلیل عدم مراجعه مطابق دانشجوی انصرافی برخورد خواهد شد.

10-شروع کلاس ها از تاریخ 16/06/92 و زمان حذف و اضافه از تاریخ 01/07/92 لغایت 04/07/92 می باشد.

تاریخ

مقطع و رشته