۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

اعلام مبلغ علی الحساب ترم تابستان ۹۶-۹۵

اعلام مبلغ علی الحساب ترم تابستان 96-95
قابل توجه دانشجویان گرامی :
جهت انتخاب واحد ترم تابستان 96 به نکات اعلام شده ذیل توجه و اقدام فرمایید . بدیهی است تبعات عدم رعایت متوجه دانشجو خواهد بود .
1- قبل از انتخاب واحد مطابق جدول ، نسبت به پرداخت علی الحساب شهریه فقط به صورت آنلاین از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایید . در غیر این صورت مجاز به انتخاب واحد نخواهید بود .
2-بستانکاری ترم قبل از مبلغ علی الحساب اعلام شده کسر و بدهکاری ترم قبل نیز به مبلغ علی الحساب اعلام شده اضافه و به صورت خودکار در سیستم شهریه آنلاین محاسبه خواهد شد .
3-پس از انتخاب واحد لازم است در اسرع وقت نسبت به پرداخت مابقی شهریه خود اقدام نمایید . بدیهی است امکان استفاده از تسهیلات سامانه آموزشی منوط به تسویه حساب کامل شهریه می باشد .

( لطفا ً از مراجعه حضوری و ارائه فیش خودداری فرمایید . )
رشته ها ورودی مهر و بهمن 95 ورودی مهر و بهمن 94 ورودی های 93 و ماقبل آن
تمامی رشته های فنی و مقطع کارشناسی و کاردانی 3700000 ریال 3500000ریال 3300000 ریال
سایر رشته ها و مقاطع 3500000 ریال 3200000ریال 3000000 ریال