اطلاعیه ثبت نام در سامانه واکسیناسیون

✅ سامانه واکسیناسیون برای تمامی دانشجویان باز شد

🔺مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت:تمامی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیر انتفاعی، پیام نور، آزاد و نیز دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و طلاب حوزه علمیه می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir محل و زمان تزریق واکسن را خودشان انتخاب کنند.

🔺در حال حال حاضر به علت استقبال شدید دانشجویان، سامانه قدری کند شده و ظرفیت تعریف شده در بعضی شهرها تکمیل گردیده. لذا پیشنهاد می‌شود دانشجویان و طلاب محترمی که موفق به ثبت‌نام نمی‌شوند طی روزهای آتی هم مجددا تلاش کنند و از مراجعه بدون نوبت به پایگاه‌های واکسیناسیون خودداری فرمایند.

🔺درضمن این امکان فراهم شده که داتشجویان بتوانند نزدیکترین مرکز واکسیناسیون به محل سکونت خود را انتخاب کنند