اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش آموزش‌ كشور درباره‌ اعلام اسامي‌ پذيرفته‌شدگان‌ نهايي تکمیل ظرفیت ‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ ‌ نظام‌ جديد (مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي )‌ نیمسال دوم سال تحصیلی‌ ۹۴-۱۳۹۳

ضمن تبريك ايام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامي و با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان كه‌ در مرحله تكميل ظرفيت کنکور فنی و حرفه ای سال‌ 1393 پذيرفته‌ شده‌اند، بدين وسيله توجه پذيرفته‌شدگان را به مطالب ذيل معطوف مي‌دارد.

بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.

زمان ثبت‌نام در روزهاي شنبه 04/11/1393 الی سه شنبه 07/11/1393 می باشد

الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان

رديف

مدارك

اصل شناسنامه

سه برگ تصوير از تمام صفحات آن

اصل كارت ملي

سه برگ تصوير پشت و روي آن

عكس

6 قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري

(به همراه سی دی حاوی عکس اسکن شده)

‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(برادران)

داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند 3-3 مندرج‌ در صفحه 3 دفترچه‌ راهنماي‌ ثبت­نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش بدون آزمون (صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي ) دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (براي مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1393مشخص‌كند، ارائه‌ نمايند.

اصل يا گواهي موقت دیپلم

اصل ‌‌مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌ جديد دريكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ بهمن ماه 1393.

یا

اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ متوسطه‌ نظام‌قديم‌ آموزش‌ متوسطه‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌ قديم‌ ( هنرستان‌ ) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع دیپلم

ارائه فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي

v    داوطلبان پذيرفته شده در مرحله پذيرش بدون آزمون (صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي) دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (براي مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1393، به‌ شرطي‌ مجاز به ‌ثبت‌نام‌ و ادامه تحصيل در مؤسسه محل قبولي خود خواهند بود كه‌ كليه واحد‌هاي درسي‌ دوره ‌سه‌ ساله‌، كارورزي و كارآموزي خود را در رشته‌ مربوط حداكثر تا پايان (بهمن­ماه) سال جاري با موفقيت‌ طي‌ كرده‌ و يا داراي ديپلم نظام قديم (دوره چهارساله) باشند، در غير اينصورت قبولی آنان ملغی مي‌باشد.

v    تبصره: با توجه به اينكه گزينش پذيرفته­شدگان براساس سوابق تحصيلي (معدل كل ديپلم) آنان صورت پذيرفته است در صورت مغايرت معدل ، قبولي آنان لغو مي­گردد. (معدل اعلام شده توسط داوطلب اگر بيشتر از معدل ثبت شده در مدرك ديپلم باشد).

v    آندسته از داوطلبانيكه داراي قبولي­قبلي بوده­اند قبولي­قبلي آنان كان لم يكن تلقي گرديده و مي بايست در رشته قبولي جديد ثبت‌نام و ادامه تحصيل نمايند. ضمناً اين دسته از داوطلبان بمنظور ثبت­نام در رشته قبولي جديد نمي بايست از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي نمايند و با آنان در اين خصوص همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.

داوطلبان گرامي مي‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی به نشاني زیر

مراجعه نمایند.