۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي آزمون سراسري سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي آزمون سراسري سال تحصیلی 94-1393(و پذيرش با سوابق تحصيلي)

با حمد وسپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك ايام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامي و با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان كه‌ در مرحله تكميل ظرفيت، در نیمسال دوم سال تحصیلی 94-1393  پذيرفته‌ شده‌اند، بدين وسيله توجه پذيرفته‌شدگان را به مطالب ذيل معطوف مي‌دارد.

برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.

زمان ثبت‌نام در روزهاي شنبه 04/11/1393 الی چهارشنبه 08/11/1393 می باشد

الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان

رديف

پذيرفته شدگان

مدارك لازم

محل تاييد كننده

نظام‌ قديم ‌آموزش ‌متوسطه

اصل‌ يا گواهي ‌مدرك تحصيلي: دوره چهار ساله يا دوره شش ساله و يا هنرستان

مهر وامضاء مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج نوع ديپلم، بخش و شهرستان محل اخذ ديپلم

گواهي ‌تحصيلي ‌سال ‌ما قبل و 2 سال‌ ما قبل ديپلم با درج‌ بخش‌ و شهرستان‌ محل تحصيل

مهر و امضاء‌ مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج بخش‌ و شهرستان‌ سال ‌ما قبل ‌و2سال قبل از ديپلم

نظام ‌جديد آموزش ‌متوسطه

اصل مدرك يا گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي

(كه تا تاريخ 31/06/93 اخذ شده باشد)

مهر و امضاء مدير مركز پيش‌دانشگاهي با درج رشته تحصيلي ، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي

اصل ‌مدرك ‌‌يا گواهي ‌‌ديپلم ‌‌متوسطه‌‌نظام ‌جديد

مهر و امضاء مدير دبيرستان‌ و‌يا هنرستان بادرج بخش و شهرستان ‌محل اخذمدرك

اصل ‌مدرك‌ و ‌يا گواهي ‌سال‌ ما قبل‌ ديپلم‌

مهر و امضاء مدير دبيرستان‌و‌يا هنرستان بادرج بخش و شهرستان‌ محل اخذمدرك

اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد (رياضي‌ فيزيك، علوم‌تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) در هر يك ‌از سال‌هاي 1384الي 1391

با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش

اصل شناسنامه

سه برگ تصوير تمام صفحات

اصل كارت ملي

سه برگ تصوير پشت و روي

6‌ قطعه‌عكس‌تمام ‌رخ ‌4×3 تهيه‌شده‌درسال جاري

(به همراه سی دی حاوی عکس اسکن شده)

كليه‌پذيرفته‌شدگان(برادران)

مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه

مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه ‌آنها (براي برادران) را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي دفترچه راهنماي ثبت‌نام مشخص كند.

اصل حكم مرخصي سالانه

اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

v    داوطلباني كه قبلا در رديف پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1393 بوده و اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌‌شدگان نهايي هر يك از رشته‌هاي تحصيلي ‌ مربوط  اعلام گرديده، برابر ضوابط اعلام ‌شده قبولي آنان در رشته قبلي لغو مي‌گردد و منحصراً مي‌بايست در رشته پذيرفته‌ شده جديد ثبت‌‌نام و ادامه تحصيل دهند. ضمناً اين دسته از پذيرفته‌‌شدگان براي ثبت نام در رشته جديد نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.

v    توضيح 1: كليه پذيرفته شدگان اين مرحله درصورت اخذ مدرك پيش‌دانشگاهي تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي جاري (بهمن ماه 93) و در صورت دارا بودن ساير شرايط و ضوابط لازم مي‌توانند در رشته قبولي اعلام شده ثبت نام وادامه تحصيل نمايند در غير اينصورت قبولي آنان لغو خواهد بود.

v    توضيح2: باتوجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 18/10/91 رياست‌ محترم‌ مركز سنجش آموزش ‌و پرورش كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصوير گواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پستي محل سكونت خود مراجعه و درخواست تاييديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد پستي را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارايه دهند. كليه پذيرفته شدگان حتماً نام رشته و دانشكده محل تحصيل خود را بر روي پاكت ارسال تاييديه تحصيلي درج نمايند.

داوطلبان گرامي مي‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی به نشاني زیر

http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=1938 مراجعه نمایند.