۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

اصلاحیه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۱۹۲

انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 92-1391 در ایام مشخص شده از ساعت 8 بامداد الی 24  همان روز از طریق وب سایت انجام می گیردخواهشمند است در زمان انتخاب واحد به نکات زیر توجه فرمایید.

1-    انتخاب واحد دروس ارائه شده مطابق چارت تحصیلی و یا کتابچه راهنما می باشد.

2-   رعایت پیشنیاز  و همنیاز دروس بر عهده دانشجو می باشد .

3-  مسولیت عدم اطلاع از آیین نامه و مقررات آموزشی به عهده دانشجو می باشد .

4-   کلیه دانشجویان ملزم به انتخاب حداقل  واحد درسی می باشند به جز دانشجویانی که تعداد واحد های باقیمانده آنان کمتر از 12 واحد باشند .

5-   دانشجویانی که مشکل اخراجی یا اتمام سنوات دارند باید برای رفع مشکل خود به واحد آموزش مراجعه نمایند.

6-   اشکالات انتخاب واحد دانشجویان به صورت حضوری در ایام انتخاب واحد توسط کارشناسان آموزشی برطرف خواهد شد .

7-  با توجه به احتمال حذف تعدادی از گروه های درسی  به دلیل عدم رسیدن به حدنصاب لازم ظرفیت ، کلیه دانشجویان موظفند حداکثر تا 72 ساعت بعد از آخرین روز حذف و اضافه برای اطلاع از آخرین وضعیت واحد های انتخابی خود به وب سایت مراجعه نمایند . در غیر اینصورت مسولیت عواقب به عهده شخص دانشجو  می باشد .

8-  طبق تبصره 1 ماده 14 آیین نامه آموزشی ، غیبت در کلاس های قبل از پایان زمان حذف و اضافه ، جزء غیبت 16/3 محسوب می گردد.

9-   دانشجویانی که در تاریخ های مقرر  انتخاب واحد ننموده اند فقط در زمان حذف و اضافه حق ثبت نام و انتخاب واحد دارند  و در غیر اینصورت به دلیل عدم مراجعه مطابق دانشجوی انصرافی برخورد خواهد شد .

تاریخ

مقطع و رشته