دانشجویان مشمول کمیسیون موارد خاص (دانشجویان مشروطی و اتمام سنوات)

قابل توجه دانشجویان مشمول کمیسیون موارد خاص

به اطلاع دانشجویان مشمول کمیسیون موارد خاص که تا کنون به موسسه مراجعه ننموده­ اند و خواهان ادامه تحصیل و انتخاب واحد در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-1397 می باشند، می رساند.
برای انتخاب واحد باید ابتدا به واحد انتشارات موسسه مراجعه و فرم های مربوطه را تکمیل کنند.

شرایط مشمولان کمیسیون موارد خاص

1: مقطع کارشناسی پیوسته، در صورتی که میانگین نمرات دانشجو در سه نیمسال  کمتر از 12 باشد (کلیه دانشجویان مشروطی سه ترم به بالا) [دانشجویانی که برای بار سوم و یا بالاتر در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397 (971) مشروط شده اند]

2: مقاطع کاردانی پیوسته، کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، دانشجویانی که برای بار دوم و یا بالاتر در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397(971) مشروط شده اند. (کلیه دانشجویان مشروطی دو ترم به بالا)

3: کلیه دانشجویانی که سنوات تحصیلی آنها به اتمام رسیده است. (دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ورودی 951 و ماقبل از آن)

دانشجویان مشمول کمیسیون موارد خاص هر چه سریعتر به واحد آموزش مراجعه نمایند.